Web Sitemizi Beğendiniz mi?
Mükemmel
Güzel
Fena Değil
Beğenmedim
KAHRAMANKAZANDAN KARTPOSTALLIK MANZARALAR
Kahramankazan’da kartpostallık kar manzaraları

Yılın her döneminde ayrı güzellikler barındıran Kahramankazan’da, hafta sonunda da etkili olan kar yağışının ardından kartpostallık manzaralar oluştu.

Beyaz örtüye bürünen ilçenin birçok noktası, görenlere seyrine doyum olmayan anlar yaşattı.
Ankara genelinde yaşanan kar yağışı Kahramankazan’da da etkili oldu. Kar yağışı hafta sonunda da belirli aralıklarla ilçe genelinde etkisini sürdürdü. Yaşanan yağışın ardından Kahramankazan’ın birçok noktasında kartpostalları aratmayan kar manzaraları otaya çıktı. Bu manzaralar görenleri kendisine hayran bıraktı.

Başkandan davet var

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, kar yağışıyla birlikte Kahramankazan’ın beyazlara büründüğünü söyledi. Başkan Oğuz, “Kahramankazanımız yılın tüm zamanlarında ayrı bir güzel. Kar yağışıyla birlikte ilçemizin birçok noktasında bu güzellikler adeta beyaz örtüyle ayrı bir güzelliğe kavuştu. Adeta kartpostal gibi, tablo gibi manzaralar oluştu. Tüm Ankaralı hemşehrilerimizi bu güzelliklerin tadını çıkarmak için Kahramankazanımıza davet ediyoruz” diye konuştu. Oğuz ayrıca bazı kar manzarası fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından da takipçileriyle paylaştı.
19.1.2021