Web Sitemizi Beğendiniz mi?
Mükemmel
Güzel
Fena Değil
Beğenmedim
ÖĞRETMEN BAŞKAN’DAN KONAKLAMA SORUNU YAŞAYAN ÜNİVERSİTELİLER İÇİN ÇÖZÜM
Kahramankazan Belediyesi’nden konaklama sorunu yaşayan üniversiteliler için seferberlik
Öğretmen Başkan’dan konaklama sorunu yaşayan üniversiteliler için çözüm
Öğretmen olan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Türkiye’nin çeşitli illerinden ilçelerine üniversite okumaya gelen ve konaklama sorunu yaşayan öğrencilerin mağdur olmaması için harekete geçti. Kamp merkezlerinin barınma sıkıntısı yaşayan üniversite öğrencilerine geçici olarak ücretsiz konaklama hizmeti vereceğini duyuran Başkan Oğuz, “Öğrencilerimizin kalacak yer nedeniyle mağdur olmasına müsaade etmeyiz” dedi. Kahramankazan Belediyesi, Türkiye’nin çeşitli illerinden ilçelerine üniversite okumaya gelen ve konaklama sıkıntısı yaşayan öğrenciler için seferber oldu.
Mağdur olmalarına müsaade etmeyiz
Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, öğrencilerin barınma sorunu yaşamaması için sosyal medya üzerinden anlamlı bir çağrıda bulundu. Sosyal medya hesaplarından öğrencilere seslenen Başkan Oğuz, “İlçemizde üniversite okuyan öğrencilerimizin, kalacak yer nedeniyle mağdur olmasına müsaade etmeyiz. Sevgili öğrencilerimizi kamp merkezimizde geçici olarak misafir edeceğiz” paylaşımı yaptı. Otel konforunda olan Kahramankazan Belediyesi Kamp Merkezi kalacak yer bulmakta zorlanan öğrencilere geçici olarak ücretsiz hizmet verecek. Belediye böylece, öğrencilere sorun yaşamadan konaklayabilecekleri bir imkân sunmuş olacak. Kahramankazan Belediyesi’ne başvurular 0551 246 06 48 numaralı telefondan ya da “basvuru.kahramankazan.bel.tr” adresinden yapılabiliyor.
26.9.2021