ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

ANKARADYO 14 ŞUBAT’TA YAYINDA

Geri

ANKARADYO 14 ŞUBAT’TA YAYINDA

25 Ocak 2023

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediyesi’nin uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü AnkaRadyo  yapılacak test yayınlarının ardından 14 Şubat’ta yayın hayatına başlayacak.


Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un sosyal medya üzerinden AnkaRadyo’nun yayın hayatına başlayacağı tarihi bildirmesi ile halkta yoğun bir merak uyandı. Büyük projeler sonucu kurduğu şirketlerle övülen Başkan Oğuz, ilçeye çok konuşulacak bir yenilik daha getirdi. İnternet radyosu olarak yayın yapacak olan AnkaRadyo, ankaradyo.net adresi üzerinden dinlenebilecek. KazanBelNet altyapısı ile hizmet verecek olan radyoda birçok farklı yayın formatı yer alacak. Herkesin heyecanla beklediği AnkaRadyo, test yayınlarının ardından dijital platform üzerinden yayın hayatına başlayarak dinleyicilerine kavuşacak.

‘AnkaRadyo’ Tüm Dünyaya Hitap Edecek

Anka Radyo, Kahramankazan Belediyesi'ne bağlı olarak yayın hayatına başlayan; radyoculuğa gönül vermiş bir ekip tarafından hazırlanmış ve internet teknolojisinden faydalanarak tüm dünya üzerindeki dinleyicilerine ulaşmayı hedef edinmiş bir web radyosudur.

Yayın hayatına Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un oluruyla, "Kahramankazan'ın Sesi" sloganı ile 2023 yılının Ocak ayında test yayınlarına başlayan Anka Radyo, deneyimli programcılarının yanı sıra; radyoculuğun büyülü dünyasında kendine yer edinmek isteyen ve Türkiye'nin başkentinden tüm dünyaya seslenmek için mikrofon başına geçmiş gençlerden oluşan bir ekiple, saygın, kaliteli, keyifli ve nitelikli yayınlarına devam etmektedir.

 

AnkaRadyo uygulamalarını IOS ve Android mağazaları üzerinden mobil cihazlarınıza indirerek dinleyebilirsiniz.