ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

“HİÇBİR AİLEMİZ, ÇOCUĞUMUZ ÜŞÜ...

Geri

“HİÇBİR AİLEMİZ, ÇOCUĞUMUZ ÜŞÜMEYECEK”

12 Ocak 2023

HABERİ DİNLE

İhtiyaç sahibi ve dar gelirli aileler için sosyal yardım çalışmalarını hız kesmeden yürüten Kahramankazan Belediyesi kış mevsiminde ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin üşümemesi için mont, bot, ayakkabı, kazak gibi kışlık kıyafet yardımı desteği veriyor.

Kahramankazan Belediyesi, sosyal medya üzerinden gençlere ithafen yaptığı paylaşımda ‘’Göstermelik veya bir kerelik değil, her zaman belediyeniz yanınızda sevgili gençler. Biz büyük bir aileyiz’’ sözlerine yer verdi.

Her zaman sosyal belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını söyleyen Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ‘’ Kahramankazan Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri yardımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, başlattığı ‘Gönül Belediyeciliği’ vizyonunu sürdürmeye çalışıyoruz. Bu kış mevsiminde de hem yakacak hem kıyafet yardımında bulunuyoruz. Hiçbir ailemiz, çocuğumuz üşümeyecek. Özenle sürdürdüğümüz bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz ve ailemizin hiçbir ferdini yalnız bırakmayacağız’’ dedi.

 

Yardımlar Hız Kesmeden Sürüyor

Kahramankazan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar bu sene de hız kesmeden devam ediyor. Ekipler ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor,  tüm eksikler tespit edilerek belediye ekiplerince bu ihtiyaçlar, vatandaşlara ulaştırılıyor. Sürdürdüğü yardımları yeni yılla birlikte devam ettiren Kahramankazan Belediyesi, çalışmalarına et, kömür, odun, kıyafet ve gıda yardımlarıyla hız kesmeden devam ediyor. 

 

Kahramankazan Belediyesi, geçtiğimiz yıl sosyal yardımlar konusunda ABB’nin vatandaşlara yaptığı yardımları kesmesinin ardından, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşların siyasi parti gözetmeksizin yardımına koşarken, hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için birçok alanda çalışma yaptı.


Binlerce Aileye Et Yardımı

Kahramankazan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince hijyenik ortamda özenle poşetlenen etler, ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Belediye Başkanı Serhat Oğuz, göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları yardımları sürdürmeye kararlı olduklarını vurguladı.


Belediyeden Evleri Isıtan Hamle

Kahramankazan Belediyesi kış mevsiminde evleri ısıtacak bir çalışma başlatarak, ilçede ihtiyaç sahibi ailelere yaklaşık 10 ton yakacak odun yardımında bulunuyor. Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 58 bin nüfuslu büyük bir aile olduklarını belirterek, ailelerinin hiçbir ferdini yalnız bırakmadıklarını söyledi. İlçelerindeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin her zaman yanında olduklarını anlatan Oğuz, “Bu ailelerimize yönelik gerekli yardımları tüm yıl boyunca yapıyoruz. Soğuk kış günlerinde de bu doğrultuda odun yardımı yapmaya başladık. Hamdolsun ihtiyaç sahibi hiçbir ailemiz, hiçbir çocuğumuz üşümeyecek. Belediye olarak tüm hemşehrilerimizin gücümüz nispetinde her zaman yanlarında olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.