ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

KAHRAMANKAZAN KARLA MÜCADELEYE...

Geri

KAHRAMANKAZAN KARLA MÜCADELEYE HAZIR

11 Ocak 2023

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, olası kar ihtimaline karşı tüm hazırlıklarını tamamlayarak teyakkuza geçti.

Olası kar yağışında meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek ve vatandaşların mağduriyet yaşamalarının önüne geçmek için erkenden hazırlıklarını tamamlayan Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri hazırda bekliyorlar.

Belediyenin karla mücadele ekipleri bu kapsamda 7/24 esasına göre görev başında olacak. Öte yandan kar yağışıyla birlikte yolların kapanmaması ve trafiğin aksamaması için kepçeler, greyderler, kar küreme araçları, tuzlama ekipmanları hazırlandı. Kahramankazan ilçesinde ikamet eden vatandaşların olumsuz hava şartlarında mağdur olabileceği durumları değerlendiren Kahramankazan Belediyesi ekipleri tüm ekipmanları ile birlikte teyakkuza geçti. Ekipler kar ile mücadele hususunda Kahramankazan halkına ihtiyaç dahilinde yardımcı olabilmek adına tüm planlamalarını tamamladılar.

 

‘’Karla Mücadelede İlk Çalışmalar Kahramankazan Belediyesi’nden’’

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, geçen yıl vatandaşların mağdur olmaması için karla mücadele çalışmalarını yetki ayrımı gözetmeksizin ilçenin tüm noktalarında sürdürdüklerini belirtmişti. Kahramankazan’ın köylerine kar yağdığı zaman ilk yol açma çalışmaları Kahramankazan Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilmişti. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl müdahale etmekte yetersiz kaldığı noktalarda da çalışmalarını başarı ile sürdüren Kahramankazan Belediyesi ekipleri, yoğun gayret göstererek büyük bir özveri ile çalışmıştı. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bu sene de olası tüm mağduriyetleri gidermek için Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele Ekipleri’nin hazırlıklarını tamamlamış bir şekilde hazırda beklediklerini söyledi.