ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

KAHRAMANKAZAN’DA İYİLİK KÖPRÜL...

Geri

KAHRAMANKAZAN’DA İYİLİK KÖPRÜLERİ KURULMAYA DEVAM EDİYOR

19 Ağustos 2022

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediyesi’nde ihtiyaç sahiplerine 30 ton karpuz dağıtıldı
Kahramankazan’da iyilik köprüleri kurulmaya devam ediyor
Kahramankazan Belediyesi, hayırsever bir vatandaşın armağan ettiği 30 ton karpuzu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttı. 30 ton karpuz, sosyal yardım işleri müdürlüğü ekibi tarafından vatandaşlara ulaştırıldı. Hayırsever bir vatandaşın belediyeye verdiği karpuzlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kısa sürede ulaştırıldı.
Kahramankazan Belediyesi, hayırsever bir vatandaşın bağışladığı 30 ton karpuzu ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttı. Belediyeye dağıtması için bağışlanan karpuzlar Kahramankazan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara ulaştırıldı. Hayırsever vatandaşın belediyeye verdiği karpuzlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kısa sürede ulaştırıldı. İlçedeki dayanışmanın önemli olduğuna vurgu yaparak kendilerine gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için hızlıca harekete geçtiklerini söyleyen Kahramankazan Belediye başkanı Oğuz:” Bize ulaştırılan bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Belediyemiz ve vatandaşlarımızla bir dayanışma içerisindeyiz. Bu dayanışma sayesinde çok güzel bir birlik beraberlik örneği gösteriyoruz. Biz bu köprüleri kurma noktasında gelecek her türlü yardıma belediyemizce ve ekiplerimizce destek olmaya hazırız. Bu iyilik köprüsünü kurmamızda ve sürdürmemizde bize destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
İhtiyaç sahibi vatandaşlar için bağışlanan karpuzlar belediye ekiplerince farklı bölgelerde birkaç koldan dağıtılarak kısa zamanda teslim edildi. Dağıtım sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı.