KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI

KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI

8 Ocak 2015

İlçemizde etkili olan kar yağışıyla birlikte Belediyemiz ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece saatlerinde başlayan kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için kar temizleme araçları ile kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Belediye Başkanımız Lokman Ertürk, "ekiplerimiz ilçemiz genelinde, mahallerde ve köylerimizde çalışmalarına devam ediyor. Trafiğe kapalı yolumuz bulunmuyor” dedi. Ertürk, sürücüleri de karlı ve buzlu havalarda trafiğe çıkmamaları, çıkarlarsa da kar lastikleri kullanmaları ve yanlarında mutlaka zincir bulundurmaları uyarısında bulundu.Kar, Kazan genelinde yapılan karla mücadele çalışmalarına 3 adet karla mücadele aracı ile 2 tuzlama ekibi katılıyor.