RESTORE EDİLEN İMAM EVİ HİZMET...

RESTORE EDİLEN İMAM EVİ HİZMETE AÇILDI

8 Aralık 2022

RESTORE EDİLEN İMAM EVİ HİZMETE AÇILDI

İymir Mahallesi’nde bulunan ve bakım onarım çalışmaları Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan İmam Evi hizmete açıldı.

Kahramankazan Belediyesi kırsal mahallelerde yaptığı yatırım ve çalışmalara aralıksız devam ediyor. Mahallelerde bulunan eksiklerin ve ihtiyaçların tespit edilmesinin ardından belediye ekipleri hızla harekete geçerek tüm gerekli çalışmaları başlatıyor. Belediye, bu kapsamda kırsal mahallelerde yaptığı çalışmalara bir yenisini ekledi. İymir Mahallesi’nde bulunan ve uzun süredir atıl vaziyette olan İmam Evi, Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda restore edilerek hizmete açıldı; eksikleri tepeden aşağı giderilerek yeniden kullanıma hazır hale getirildi.