KAPALI HALI SAHALAR

KAPALI HALI SAHALAR

Sporun ve gençlerin gelişimine verdiği önemi her daim vurgulayan Kahramankazan Belediyesi, ilçeye iki yeni kapalı halı saha kazandırdı. Kahramankazan Spor ve Kamp Merkezi bünyesinde inşa edilen bu iki modern kapalı halı saha, çevre düzenlemesinin ardından tamamlanarak hizmete açılacak. Yaklaşık 14 milyon TL yatırım yapılan bu projeler, sporun yaygınlaşmasına ve ilçe gençlerinin sporla daha iç içe olmasına önemli katkılar sağlayacak.

Kahramankazan’da gençler sporla iç içe bir yaşam sürdürürken, yapılan yatırımlar sonucu pek çok spor alanını da rahatlıkla kullanabiliyorlar. Avrupa’da ve Türkiye’de farklı spor dallarında birçok başarı ve derece elde edilirken, gençlerin kendilerini test edip spora yönelecekleri çeşitli yatırımlar da yapılmaya devam ediyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, gençlerin sporla büyümesini hedefleyen bu projenin Kahramankazan Spor ve Kamp Merkezi'nin bir parçası olarak hayata geçirildiğini belirtiyor. İki adet modern kapalı halı saha, toplamda 42 bin metrekarelik bir alanı kaplayacak şekilde tasarlandı. Her bir saha 1.153 metrekarelik bir alana sahip olacak ve spor tutkunlarına modern ve güvenli bir ortam sunacak.

Bu kapalı halı sahaların içerisinde yer alan 736.96 metrekarelik alanda yapılan kafeterya binası, sporcular ve ziyaretçiler için keyifli bir sosyal alan oluşturacak. Aynı zamanda sahaların içerisinde yer alan idari birim, soyunma odaları, servis alanları ve modern tuvaletler, kullanıcıların rahatlığı ve konforu düşünülerek tasarlandı.